Exclusiviteit en vakmanschap in glas

Hardglazen deuren

Door gehard glas te verlijmen of met klemstukken te monteren zijn constructieve mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. In winkelpuien worden dan ook vaak hardglazen deuren aangebracht zowel met zijpanelen, bovenlichten en fraai RVS deurbeslag.

Hardglas is:

Glazen deuren met eigen ontwerp

Inpandig gebruik van hardglazen deuren en puien.

Ruim 75% van het gemonteerde hardglas wordt als binnenglas toegepast. Men kan hier denken aan glazen afscheidingswanden en deuren in kantoorgebouwen, kantines met bijvoorbeeld een rook-ruimte.

Tochtportalen worden vaak in hardglas uitgevoerd. Bijvoorbeeld als interieurbeglazing in de woning zoals hardglazen deuren en badkamer of douche afscheidingen. Door de vele dessins zal uw interieur zich nog meer onderscheiden.
De toepassingen zijn legio. Alles wordt precies naar uw wens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd. Door de transparantie van het materiaal wordt visueel de ruimte behouden.

Eigen ontwerp.

Met een eigen zandstraalmachine bieden we u een breed aanbod in mogelijkheden. Door middel van zandstralen kan ieder gewenst (en/of door uzelf ontworpen) motief op het glas gezandstraalt worden.

Tevens kan Prins Glas in de showroom een uitgebreid assortiment deurbeslag laten zien met ontelbare mogelijkheden.

Laat u door ons vrijblijvend adviseren!

Prins Glas

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand

Tel: 0118 239600
Fax: 0118 419882
Mail: info@prins-glas.nl

Openingstijden:
Ma-vr van 7.00 -17.00 uur