Exclusiviteit en vakmanschap in glas

Keuken achterwanden

Keuken achterwandAchterwanden voor in de keuken, badkamer of toilet zijn een redelijk nieuwe trend. In plaats van de ouderwetse tegelwand, wordt er glas tegen de wand gemonteerd. Dit geeft een mooi strak geheel en u heeft geen last meer van voegen waarin vuil kan blijven zitten.

Prins Glas gebruikt altijd hardglas (veiligheidsglas) voor de achterwanden. Dit glas wordt alleen op bestelling, exact op maat gemaakt. U kunt kiezen voor helder glas, geëmailleerd glas in gespoten RAL kleur of glas met een printbewerking erop. Ook kunt u kiezen voor een figuur glassoort waardoor het geheel wat speelser wordt.

Geëmailleerd glas
Dit glas heeft aan één zijde een gekleurde laklaag dat door de fabriek wordt aangebracht. Uw keuken achterwand kan dus in iedere RAL  kleur worden geleverd die perfect zal aansluiten met uw vloer, kastfronten en blad. Het oppervlak is glad maar is er ook in matglas en kan in een egale, duo kleur of metallic kleur worden geleverd. De lak die gebruikt wordt bevat geen zware metalen en/of andere chemische stoffen, dus het is ook nog eens een milieuvriendelijk product. Geëmailleerd glas  is vochtbestendig, krasbestendig en kleurvast.

•Veiligheidsglas, kan een temperatuursverschil aan van 200°
•Dikte verkrijgbaar van: 4 mm t/m 19 mm.
•Alle Ral kleuren mogelijk
•Printbestanden, bestand moet voldoen aan 72 dpi, op ware grootte
 

Prins Glas

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand

Tel: 0118 239600
Fax: 0118 419882
Mail: info@prins-glas.nl

Openingstijden:
Ma-vr van 7.00 -17.00 uur