Exclusiviteit en vakmanschap in glas

Met kruisroeden

Isolatieglas met kruisroedenIsolatieglas is leverbaar met kruisroeden in verschillende soorten en maten. Dit houdt in dat naast het klassiek vierkant en rechthoek met vakverdeling ook speciale vormen als rond, ovaal, driehoek enz. tot de mogelijkheid behoren. Verder is er keuze uit diverse profielmodellen die weer verkrijgbaar zijn in diverse tinten en designs. Isolatieglas met kruisroeden is een energiebesparend en onderhoudsarm product dat uw woning een klassiek karakter geeft.

Voordelen: Isolatieglas met ingebouwde kruisroeden levert bij aankoop een aanzienlijke besparing op. Het kan geplaatst worden in een traditioneel kozijn en maakt het mogelijk een enkele ruit te plaatsen in plaats van veel kleinere ruiten.

De kruisroeden bevinden zich tussen 2 glasbladen en maken dus het vele schilderwerk van traditionele kruiskozijnen overbodig.

Om volledig aan uw wensen te voldoen bieden wij u een uitgebreid gamma beglazing met kruisroeden. We hebben voor u keuze uit verschillende profielmodellen, standaard kleuren en vormen. Kom eens kijken in onze showroom.

Prins Glas

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand

Tel: 0118 239600
Fax: 0118 419882
Mail: info@prins-glas.nl

Openingstijden:
Ma-vr van 7.00 -17.00 uur