Exclusiviteit en vakmanschap in glas

Scheidingswanden/balustrades

Om één grote ruimte in tweeën te delen is een glazen scheidingswand een zeer fraaie oplossing. Maar ook voor balustrades en andere wanden kunt u voor glas kiezen.

hardglazen scheidingswandScheidingswand
Een glazen scheidingswand kan zowel thuis als op kantoor een mooi en praktisch effect geven. Zo’n glazen scheidingwand zorgt voor transparantie van de ruimte.  Voor glazen wanden wordt altijd veiligheidsglas gebruikt. Dit is een sterk soort glas en kan in diverse kleuren en patronen worden geleverd. Ook kunt u ervoor kiezen om het glas te laten bewerken, bekijk in onze showroom de verschillende bewerkingen die op glas gemaakt kunnen worden.

Glazen balustradeBalustrade
Een balustrade of een balkonafscheiding bestaande uit glas is meestal afgewerkt met rvs onderdelen en klemmen. Het glas is gelaagd en soms ook gehard omdat veiligheid het belangrijkste aspect is bij de keuze van deze glastoepassing. De glassoort  kan zowel transparant als satijn zijn. Ook is het mogelijk een kleur of afbeelding in het gelaagde glas te verwerken. Bijzonder is de mogelijkheid om met led verlichting een mooi effect te creeren.

Alles wordt op maat gemaakt en Prins Glas kan het glas ook voor uw plaatsen.

Gelaagd en/of gehard glas kan o.a. gebruikt worden voor:


Kom eens kijken in onze glasshowroom. Hier kunt u alle soorten glas en toepassingen met eigen ogen zien.

 

Prins Glas

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand

Tel: 0118 239600
Fax: 0118 419882
Mail: info@prins-glas.nl

Openingstijden:
Ma-vr van 7.00 -17.00 uur