Exclusiviteit en vakmanschap in glas

Spoedglas

Wij leveren af fabriek isolerende beglazing van alle gerenommeerde fabrikanten. Allen volledig topfabrikaten, tegen concurrerende prijzen met 10 jaar volledige garantie. De levertijd bedraagt in de regel 10 werkdagen.

Kwaliteitscontrole bij de productielijn Prins SpoedglasDaarnaast leveren wij, het paradepaardje Prins Spoedglas.  Ook dit glas wordt geleverd met 10 jaar verzekerde garantie, tegen concurrerende prijzen.

Deze beglazing wordt geproduceerd in onze vestiging aan de Paul Krugerstraat en kent variabele levertijden. Indien gewenst leveren wij deze beglazing binnen één uur in de samenstelling die u wenst. Bij een dergelijke korte levertijd dient u de ruit even op te halen, indien u kiest voor de levertijd van één dagdeel, of twee dagdelen kan de ruit in overleg  bezorgd worden.

Uiteraard heeft een dergelijke service een prijsplaatje, waarvoor u het beste even contact kunt opnemen met onze verkoopafdeling.

Het prettige van onze service is dat wij ook lastiger samenstellingen, met gelaagd, gehard dan wel gefigureerd glas met korte levertijden kunnen leveren. Zelfs brandwerende samenstellingen, geharde of extreem inbraakvertragende soorten kennen op deze manier een zeer korte levertijd…

Naar de prijzen van Prins Spoedglas kunt u bij onze afdeling verkoop informeren. Indien u telefonisch besteld, is het maatrisico voor uw rekening.

Na uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging die u dient te controleren op juistheid, waarna deze door u voor akkoord kan worden geretourneerd.

Uiteraard kan ons spoedglas ook voor u geplaatst worden, waarbij onze reactietijd voor opmeten en (eventueel) offerte, alsmede de capaciteit in onze planning, bepalend zal zijn voor de uiteindelijke levertijd.

Prins Glas

Paul Krugerstraat 288
4381 WR Vlissingen

Tel: 0118 413351
Fax: 0118 419882
Mail: info@prins-glas.nl

Openingstijden:
ma - vr: 8.00 - 16.30