Exclusiviteit en vakmanschap in glas

Ventilatieroosters

 

Dealer van Aralco ventilatieroostersVentilatieroosters zijn er in diverse uitvoeringen; roosters voor op dubbelglas, in het kozijn, raam of in de muur. Daarnaast zijn er ook geluidswerende uitvoeringen die vooral zijn ontworpen om verkeer en/of vlieggeluid te reduceren tot aanvaardbaar niveau, dit noemen we suskasten.

Waarom is ventileren belangrijk?
Ventilatie in uw huis is belangrijk om te voorkomen dat vocht en schadelijke stoffen zich ophopen. Onvoldoende ventilatie veroorzaakt schimmels en huismijt en kan leiden tot gezondheidsklachten.

Goede ventilatie.
Alleen luchten is niet genoeg. Na een half uurtje is de frisse lucht namelijk verdwenen en hopen vocht en bepaalde stoffen zich weer op in de woning. Met ventileren wordt bedoeld dat er een continue zwakke luchtstroom is. Deze luchtstroom zorgt voor een frisse lucht in huis en de vervuilde lucht en het vocht van binnen worden naar buiten gevoerd. Doordat het vocht weg kan is de lucht in uw huis ook gemakkelijker te verwarmen, wat weer scheelt in stookkosten. Een ander voordeel van een goede ventilatie is dat het allergieën vermindert of zelfs voorkomt. In het laatste bouwbesluit (=wetgeving) is opgenomen dat er verplicht een ventilatierooster in iedere slaapkamer en keuken moet zijn en wordt zeker aanbevolen in de woonkamer.

Wilt u meer informatie over ventileren in huis, kijk dan op de site van het ministerie van VROM.

Prins Glas is dealer van:

Prins Glas

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand

Tel: 0118 239600
Fax: 0118 419882
Mail: info@prins-glas.nl

Openingstijden:
Ma-vr van 7.00 -17.00 uur